Justin Timberlake sessizliğini bozdu: Sevilmesi zor biriyim

Fotoğraf: AFP

Alkollü araç kullanırken polise yakalanınca gözaltına alınan Justin Timberlake, mahkemeye çıktıktan sonra serbest bırakıldı. Yargılanması devam edecek olan şarkıcı, turnesi kapsamında verdiği konserinde “Zor bir hafta oldu. Bazen sevilmesi çok zor biri olduğumu biliyorum ama beni yine de seviyorsunuz” dedi

Mart ayında yayınladığı albümüyle gündemde olan şarkıcı Justin Timberlake, geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York eyaletine bağlı Long Island bölgesinde alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Yetkililer, ünlü şarkıcının tutuklandığını ve resmi olarak suçlandığını açıkladı.

Gözaltında çekilen fotoğrafı da ortaya çıkan Timberlake’in tutuklama raporunda; polislerin yıldızın gri aracını durdurmaya çalıştığı, ancak Timberlake’in yolun sağ tarafında durmadığı için kenara çekilmesinin ardından tutuklandığı bilgisi yer aldı. Belgede, memurlar yıldızı durdurduğunda Timberlake’in gözlerinin kan çanağı olduğu ve nefesinden güçlü bir alkollü içecek kokusu yayıldığı belirtildi.

NTV’de yer alan habere göre yetkililer, Timberlake’in konuşmasının yavaşladığını ve memurların alkolmetre testini reddettiğini ekledi.

Suffolk İlçesi Bölge Savcılığı, yıldızın resmi olarak suçlandıktan sonra kefaletsiz serbest bırakıldığını açıkladı. Timberlake’in 26 Temmuz’da sanal olarak Sag Harbor mahkemesine çıkması planlanıyor.

Chicago’da turnesine devam eden şarkıcı, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Ünlü şarkıcı “Zor bir hafta oldu. Bazen sevilmesi çok zor biri olduğumu biliyorum ama beni yine de seviyorsunuz” dedi.

Hayranlarına “İniş çıkışlarımız oldu” diyen Timberlake, destekleri için teşekkür etti.