Kraliyet ailesiyle konser pozu

Fotoğraf: X

“Yılın Kişisi” seçilen ve rekor üstüne rekor kıran Taylor Swift, Eras adlı dünya turnesi kapsamında Londra’da verdiği konsere Prens William çocuklarıyla birlikte katıldı. Ünlü şarkıcı, kuliste çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle adından sıklıkla söz ettiren ABD’li şarkıcı Taylor Swift, “Eras” adlı dünya turnesi kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.

Konser biletleri kısa sürede tükenen Taylor Swift, Wembley Stadyumu’nda 90 bin kişiye konser verdi. NTV’deki habere göre etkinliğe Galler Prensi William da çocukları oğlu Prens George ve kızı Prenses Charlotte ile katıldı.

Çocuklarıyla konserin tadını çıkaran Prens William, ünlü şarkıcı ile birlikte kuliste fotoğraf da çektirdi.

Taylor Swift, sevgilisi Travis Kelce’in de yer aldığı kareyi takipçileriyle paylaştı.

Galler Prensi ve çocuklarının Taylor Swift ile pozu Prens William ile eşi Prenses Kate Middleton’ın sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Paylaşıma “Harika bir akşam için teşekkür ederim” notu düşüldü.

Taylor Swift’in Birleşik Krallık turunun ilk ayağı olan Edinburgh kentinde verdiği konserde hayranları dans ederek sismik etki yaratmıştı.

Konser sırasında en yüksek sismik aktivite, “Ready For It?” şarkısının çalındığı sırada gerçekleşmişti.

Öte yandan Taylor Swift’in 152 konserlik stadyum turu, Aralık ayında sona erdiğinde tarihi bir başarıya imza atarak 2 milyar dolardan fazla gelir elde etmesi hedefleniyor.